Ana Sayfa Kalemimden Animeler Kitaplar Mangalar Filmler Diziler Mimler

13 Nisan 2016 Çarşamba

Bir kutu mutluluk - Teşekkürler Şule.


Başlıkta ki klişe yazıyı es geçelim millet, şu an delicesine mutlu olduğumdan aklıma klişelerden öte başka bir şey gelmiyor. Uzun zaman sonra.... *böyle de başlayınca sanki bir an şu evvel zaman içinde tınısı olan öykülerden birini kaleme alıyormuş gibi hissettim.* Merhabalar herkese! Bugün üzerimde ayrı bir mutluluk var, aslına bakarsanız sabahtan beri böyle zira Şule'nin paketi sabah ders kitaplarıma eşlik eden yeşil çayımı yudumlarken elime ulaştı ki; sevinçten kargo görevlisiyle acayip bir diyaloğa bile girip milyoner yarışmasını  adamın kapının önünden tipi tip bakışlarla ayrılmasına bir an vesile olmuş olabilirim. Olsun! Her şeye değer. Ha? Haberiniz yok mu? Nereden mi çıktı? Iıh, aslında demekte haklısınız (tabii diyen var ise) Şule blogunda her ay bir takipçisine çekiliş ile hediyeler yolluyor ve geçtiğimiz günlerde ilk dağınığın havadisi ile çekilişi kazandığımı öğrenip ardından Şule'nin bloguna koşuşturup adımı görünce hayli bir şaşırmış, hatta doğru olup olmadığını teyit ettirmek için odada yanımdaki arkadaşa dahi ekrandaki ismi okutturmuştum. (tamam efenim, saçma davranışlarımı şöyle bir kenara koyuyorum. çünkü bu konuda daha fazla laflamak istemiyorum. ama gerçekten o an çok sevinmiştim, şu an da aynı mutluluk üzerimden gitmiş değil gerçi


Kutuyu özenle açmaya çalışsam da, sevinçten pek o mümkün olmadı açıkçası. Ve dahası; içinden çıkanları görünce bayram çocuklarına döndüm desem yeridir. ^^



arka planda kalan oyunları görmemezliğe vuralım. çünkü hiç; 'Riv hanım bunca zamandır,
ders çalışıyor' izlenimi vermiyor. (şaka bir yana, cidden şu sınavlarımı atlatır atamaz
yapmak istediğim bir yığın işten birisi olduğundan, motivasyon versin diye masanın
üzerine yığmıştım bir ara, yoksa başka bir şey değil..
)
Açıkçası ben yalnız kitapları bekliyordum. Arkadaki filmler ve Şule'nin yine özenle ek ilave ettiği rengarenk ayraç ve diğer hediyeleri de benim için ayrıca sürpriz oldu. Bilhassa şu sıralar hem son senem olduğundan derslerimin yoğunluğundan, (gerçi önümde ki haftayı atlatırsam biraz rahatlayacağımdan eskisi gibi buralarda olabileceğim umarım) hem de katıldığım resim kursunun yıl sonu sergisinin sınav zamanımla çakışmasından mütevellit, Şule'den gelen paket bana 'evet, evet, boş zamanın olacak Riv, hepsini okuyabileceksin!' dercesine sevimli bir hatırlatma oldu. Tabii ben de bu hatırlatmayı boş vermeyip, önümdeki haftayla sınavlarımı geride bırakır bırakmaz kendimi mürekkep dünya arasındaki satırlara adayacağım. Bu arada Şule'ye bir kez daha teşekkür ederim, sadece kütüphanesinde bulunan birbirinden kıymetli kitapları bana gönderdiği için değil, şu vakte kadar bu kadar güzel bir hadiseye vesile olduğu için. 

Gerçekten kıymetli bir insansın Şule. Güzel gönlün daima şen kalsın. :)

21 yorum:

  1. River, tatlı kızım.Ben neden ortalarda göremiyorum diye düşünüyordum seni .Ben hastahanedeyken sanırım hangoustan arama yapmış, lakin ben internette, ya da vertigo seferine çıktığım için farkedememiştim., Farkettiğimde de içim sızlamıştı.Şimdi teşekkür ediyorum bu düşünceli davranışın için.Seni kutluyorum. Hediyeler gerçekten çok değerli. Şule kızım tarafından özenle hazırlanmış, onu da kutlarım bu inceliğinden ötürü.Sana sınavlarında başarılar dilerim.Simslerle ilgili ise,torunumla bir aralar çok takılmışlığımı da yazmadan geçmeyeyim.Çok öpüyorum ve zihin açıklıkları diliyorum canım. Sevgilerimle. Ece ablan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacığım dilerim artık daha iyisindir. senin yazılarını okumayı özledim. umarım bu özlemim sınavlarımı geride bıraktığımda sona erecek. güzel dileklerin ve içten sözlerin için çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Yaaa senin adına çok sevindim. Ben de Düda'nın çekilişini kazanınca çok mutlu olmuştum!! Seni ve saçmalamalarını gayet iyi anlıyorum o yüzden :D
    İyi okumalar!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi? değil miii? ^^ insan, etrafını kelebekler sarmalıyormuş gibi hissediyor; o denli renkli ve hoş. çok teşekkür ederim soda. ve biraz geç olacaktır kesin -çünkü haberim yoktu- ama seni de düda'nın çekilişi için tebrik ederim. ne hoş olaya vesile olmuş düda öyle. :3

      Sil
  3. Fotoğrafı görünce bile kalbim hopladı sevincini tahmin edebiliyorum. Onları kutuya koyup tekrar ders çalışmak zor olsa gerek, bu noktada yerinde olmak istemezdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma Zülal; hani eski filmlerde ağır çekim sahneler olur ya, işte gözüm öyle arkada kaldı. ama o sevinç nidası üzerimden kalkmadı gitmedi. biraz da tıpkı oyunlarım gibi motivasyon oldu o kitaplar benim için. ama yinede elime alabilmem için koca bir haftayı atlatmam gerek. :))

      Sil
  4. RİVVVV :))) Canım sana çıktığını görünce çok ama çoook sevindim zaten koştura koştura sana geldim biliyorsun ;D hatta şimdi düşünüyorum ben Şule'ye yorum yapmış mıydım diye :D galiba unuttum ahahhaha ben bile heyecanlanmışım seni düşünemiyorum!
    Küçük Bir hediyeyin bile hakkını fazlasıyla verecek bir insanken böyle güzel bir kutu :)
    Sana şans getirsin ve sular seller gibi geç şu sınavları, güzelce bitir okulunu ;D
    Şule de ne tatlı bir insanmış kutuya bakar mısın :D yüreciğine sağlık onun da :)

    YanıtlaSil
  5. Ne mutlu olur insan. Bana da kargo gelse keşke;( Kendime hediye alayım bari online;)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir haber senin çekilişini kazandığında böyle sevinçten koşturmuştummm :)
    Simdi ders çalışmak senin için zor olsa gerek :(
    İnşallah sınavların iyi geçer :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir haber senin çekilişini kazandığında böyle sevinçten koşturmuştummm :)
    Simdi ders çalışmak senin için zor olsa gerek :(
    İnşallah sınavların iyi geçer :)

    YanıtlaSil
  8. ne güzel hediyeler rivcigim :) rivciğim demek te komik oluyo:) ben de cim li konuşmayı pek severim ^.^
    riv güle güle oku, kullan hediyelerini. derslerinde başarılar. iyi çalış bakiyim , yüs al hepsinden :)

    YanıtlaSil
  9. Mutlulukla, keyifle oku ve izle River :)) Sınavlarında başarılar... :)

    YanıtlaSil
  10. Süper Riv!cim Tebrikler... Çekiliş de olmasa seni göremicez hee... ne zaman dönüş yapacaksın??? :))

    YanıtlaSil
  11. Riv, ben aslında sana karşı mahcubum ya. Bu aralar ben de yoğun olduğum için kargonu yollayınca sana haber vermeyi unuttum :-( O gün okuldan çıkıp evden aceleyle paketi aldığım için paketi süslemeyi ve sana not yazmayı da unuttum :-( Neyse ki hediyelerini beğenmişsin, içim biraz rahatladı.

    Blogumda da yazdığım gibi beni en çok okuyan, en güzel yorumları yazan insanlardan birisin. Bu yüzden yalan söylemeyeceğim çekilişimin bu ay kazananı sen olduğun için çok sevindim. Umarım bu şansın daim olur.

    Sınavlarında başarılar. Eminim hepsini başarıyla geçeceksin. Yalnız merak ettim, yıl sonu sergisinde sergilenen resimlerini biz görebilecek miyiz? Görsek güzel olurdu bence :-)

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel güle güle kullan hepsini. Sinavlarda da basarilar dilerim :)

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar :) Tebrik ederim :) Şule ne kadar dea tatlı biri değil mi ^^

    Bu ayki 1984 etkinliğimize sen de katılıyorsun değil mi? Öyle hatırlıyorum sanki Şule'yle yorumlaşmalarınızdan ^^ Blogumda etkinlikle ilgili bir yazı yazdım ^^ Haber vereyim dedim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. O konuda şansım yerlerde olduğu için ben çekilişlere katılmıyorum, sonu hüsran. :D Çekiliş yapan insanlara çok özeniyorum ama. Belki bir gün ben de yaparım. Kazanamıyorum kazandırayım bari. :D
    Sınavlarda, derslerde kolay gelsinnn. Bu arada şuraya da bir mim bırakayım da gideyim. :D
    http://minervadannotlar.blogspot.com/2016/04/mim-yakyeniden-yaztekrar-oku.html

    YanıtlaSil
  15. Sizi blog keşif etkinliğinden takibe aldım bana da beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. Şule'nin çekilişini ben de kazanmıştım, çok mutlu olmuştum :)) Kendisi çok ince biri :))
    Kan Gölü ve Pandora'yı okumuştum :)) İyi okumalar Riv :))

    YanıtlaSil
  17. Güle güle kulla Riv ;) ve iyi bayramlar.. Şule çok güzel bir kutu hazırlamış ben de gelecek çekilişle katılayım en iyisi ;)

    YanıtlaSil
  18. Güle güle kulla Riv ;) ve iyi bayramlar.. Şule çok güzel bir kutu hazırlamış ben de gelecek çekilişle katılayım en iyisi ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz