Ana Sayfa Kalemimden Animeler Kitaplar Mangalar Filmler Diziler Mimler

27 Eylül 2015 Pazar

Mim, mim, mini mim.

Durmaz bilmezken leyl ü nehar, gün; kovaladı birbirini bir kez daha. 
Tek etmişti nehar uçsuz arşı, siyaha boyanmıştı artık mavinin uçsuz tonları; sanki suya damlatılan mürekkepmişçesine, bulanmıştı karanlığa semâ.


River der ki; bir gece vakti yeniden merhabalar. Bu defa sual kapanıyla karalıyorum satırlarımı, henüz güneşin sıcak turuncu tonlarının hakim olduğu bir öğle vakti kanatliprensesin bloguna göz atarken bu mim'e rast gelmiştim. Doğrusu Rin ile Sica'nın samimi ama bir o denli de eğlenceli yorumlarıyla gayet hoş vakit geçirerek keyifle okumuştum mimlerini. Rin'in teşviki ile giriştim doğrusu, normalde hakikatten pek çekimser olurum bu tarz konularda. Yanlış anlaşılmasın sevmediğimden değil, gerçekten severim ama nedense, sayısal lotoyu kazanmışta acaba ikramiyeyi yakınlarıma söylesem mi diye düşünen vatandaş durumu yaşarım adeta. dflkgjh Neyse lafı uzatmayayım, gerisini sorulara bırakayım. 


Bu aralar hiç durmadan dinlediğin şarkı yani bağımlılık yapan bir şarkı var mı?
Müzik zevki olarak belli bir tarza ilgi duymayıp kulağıma ne hoş gelirse dinleyen bir yapım olduğundan son birkaç gündür biraz güzün gelişi, biraz da üzerime çöken durgunluk ile BrunuhVille'nin 'You and I' ve Tasogare Otome x Amnesia animesinin son bölümünde çalan Requiem adlı parçaya sarmıştım.



Bakalım... Ardından üzerime çöken durgunluğu hem atmak hem de biraz eski grupları dinlemek için Luna Sea'ya kendimi kaptırmıştım. (bu parçayı cıvkını çıkartana kadar ard, arda dinlediğim doğrudur. tabii vıckı çıkmaz Luna Sea'nin gözümde hiçbir an.)



ve öğleden beri ard arda dinlediğime bakarsak; Rin ile Sica aracılığıyla müzik arşivimde yer edinmiş Girls' Generation'un Lion Heart'ı.


En son ne zaman yaralandın yada başına kötü bir şey geldi?
Aslında oldukça sakar biriyimdir fakat işin kötü yanı balık hafızalığımdan hatırlamıyorum. alskdjaf Galiba en güzel yanı da bu, bedfercam hadiseleri anımsamamak.

Seni en çok ne kızdırır (sanalda/gerçekte)
Haksızlık.

Kendini 3 kelime ile tanımla.
Asabi, uykucu, kahvekolik.

Evde boş boş otururken ne yaparsın.
Biraz maymun iştahlı olup her bir konuya dirteklediğimden sanırım 'ev hobileri' (artık nasıl bir hobi kategorisi olduysa. River'dan sallamasyonlar. vol. bilmem kaç) kategorisinde denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Ama çoğu an, ya resim çizerim, ya hikaye yazar, rpg oynarım, bazen anime ve mangalara kendimi kaptırır ardından kendimi takip ettiğim bloggerların bloglarını okurken bulurum. Um... ortaya karışık desem yeridir. Şimdiyse youtube'dan origami videolarına bakıp tavşan yapmaya çalışıyorum en basitinden. asldkjaf

En sevdiğin blogger kim?
Bu soru çok kazık oldu bak; bir tane isim vermem mümkün değil fakat şöyle diyebilrim; blogger'a giriş yaptığım an bakmadan geçmediğim bloglar var elbet.
Sica ile Rin'in samimi ve renkli yorumlarıyla; kanatliprenses
yazdığı hoş anlatımlı şiirler ve kitap önerileriyle; dudaninfeneri
ve yine yazdığı hikâye, ve içten üslubuyla; nazeninbirzaman

Hayatta en çok neyi seversin?
Bugünü yaşamayı, yarını düşlemeyi, fakat en çok plansız anlık yaptığım ufak işleri. Buna galiba bir yarım saat evvel akıma origaminin gelişiyle, dolapları kurcalayıp evde el işi kağıdı aramak istemem olabilir. (sonuç; bulamadı, A4 dosya kağıdıyla işini halletmeye çalıştı.)

Diyelim ki suçsuz yere suçlanıyorsun ne yaparsın?
Sonuna kadar kendimi savunurum, haklı olduğum bir konudan dönmem zira bir suçum yok ise kucağımı açıp teletabis modunda bir karşılama töreni hazırlayacak birisi değilimdir. (ehem, bu da çok ciddi oldu. yazarken kendimden tırstım. ama içimden geçeni de demedim değil.)

Evet, ilk yaptığım mimdi, ama keyif aldım yazarken doğrusu. Sica, Rin ve mimi hazırlayan Lisa'ya yeniden teşekkürler. ^^

Son olarak da; bulanikbeynindunyasi ile elifinsadesodasi na bu mim'i havale ederim. :)

10 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım :)
    Mimi bana da paslamışsın ma ben bu mimi zaten yaptığımdan tekrar yapamicam :D Yine de bana paslama nezaketini gösterdiğin için teşekkür ederim :) Artik başka mime inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. O vakit mutlaka okumalıyım. :D Bir ara netten epey uzak kaldığımdan takip ettiğim blogların gönderilerine bakma fırsatı yakalayamamıştım. ^^
    Ayrıca ne demek ki, dediğin gibi; artık başka mimlere. :)

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık canım çok güzel bir mim olmuş ayrıca seçtiğin şarkıları da çok beğendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ki, beğendiğine çok sevindim. ^^
      izlemesiysen eğer Tasogare Otome x Amnesia animesini de tavsiye ederim bu arada.
      biraz ecchi durum var gerçi, hatta ecchi kategorisinde tek izlediğim anime diyebilirim. ama romantizmdir, komedidir. güzel bir harman oluşturmuşlar. :)

      Sil
    2. Listeme aldım bile yaz olsa indirirdim ardı ardına bölümleri ahhh ah :( Okullar okullar....

      Sil
  4. Güzel bir mimdi bende blog dünyasından öğrenmiştim mim, diy faslını, cahillik işte! İlk mim de random play idi :) Riv nerede yaşıyorsun merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o mimi mutlaka okumam gerek. :D kim bilir ne denli güzel parçalar yer alıyordur. gözümde şu an keşfedilmeyi beklenen kara misali haline gelip keşfedilip okunmayı beklenen mime dönüştü. vede son birkaç yıldır izmir. ^^

      Sil
    2. İstanbula yolun düşerse kahve içelim senle ;) kolik kolik takılırız ;)

      Sil
    3. ahaha harika olur. çok mutlu olurum. ^^
      doğrusu doğma büyüme istanbul'lu olunca da, insan ne denli millet "kalabalık şehrin boğuculuğu" tabirini duysa da, yine de özlem duymuyor değil. tabii bir de genel olarak düzenlenen etkinliklerin istanbul'da da olması cabası. mesela geçenlerde düzenlenen Abu şarkı festivali ve benim yine gitmeye can attığım tüyap. yalnız cidden çok sevinirim olurum. :)

      Sil
    4. İstanbul tuhaf yaa yaşarken sıkılıyorsun her gün söyleniyorsun ama bir türlü vazgeçemiyorsun da ! Neyse gelirsen haber ver ok?

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz