Ana Sayfa Kalemimden Animeler Kitaplar Mangalar Filmler Diziler Mimler

26 Aralık 2015 Cumartesi

Notlar dizisi, vol III - yeniyıl & bir etkinlik


Şimdi çatar mı zemistanın meltemi, 
Eski bir ezgi misali doluşur ahirliğin sözleri
Dört bir yanı sarmışken mazinin getirileri
Hatırlara dökülür hüsniyyâtın esintisi.
İşte böyle tükenir zaman. Kimi zaman ansızın, bazense usulca.


Dünya dönüyor, zaman akıyor ve Riv yine yazıyor...
Uzun vakittir konusuz iç döküntüleri dizelememiştim buraya, evet az çok anlaşılacağı gibi bir nevi Riv'in dırdırı da diyebildiğimizden devamını getirmeye üşenen arkadaşları daha ben başlamadan şöyle hayali çöreklerle buyur edip konuma döneyim. Açıkçası sevgili Şule'nin yazdığı "kış okuma şenliği" listesini yapmayı planlıyordum lâkin şunu fark ettim ki; ne ara elimde bir liste ile kitapçının kapısını çalsam, kendimi listenin dışında hangi kitap varsa onu almış vaziyette buluyorum. Sanırım çok istememe rağmen kış okuma şenliği benim açımdan asla başaramayacağım birkaç unsurdan bir tanesi. Yine de Stephen King'in Colorado Kid kitabını mutlaka edinip okumak isterim. Sanırım Santaya mektuplar dizisinde yer alacak bir maddelerimden birisi de, Kolarado'lu Çocuk kitabı olurdu. Kimi anlar günün gelmesini beklediğim, kimi anlarsa dizi hakkında ki haberleri araştırdığım sayılı dizilerden birisiydi Haven, aslında; 2010 senesinden bu yana takibini sürdürdüğüm tek dizide diyebilirim. Finali vereli epey olsa da anca iki gün önce seyretme fırsatı yakaladım. Final öylesine güzeldi ki; Stephen King'in mürekkebinin izleri sinmişti, Kubbenin Altında'yı okuyan bilir: (İzleyen diyemeyeceğim zira kitabını dizisinden evvel bitirdiğimden dizi ile çakışmamasından ötürü diziye devam edip son sezonu izlememiştim. Biraz da Colorado Kid kitabını da aslında beş seneden beri can atıyor olmama rağmen 
haven = pankek. bu sahneyi koymazsam olmazdı. ^^

bu nedenle almadım. Kitabın diziyle hilaf yönde gidip, ayrı bir senaryo izlemesinden korktum.) Kasabayı kaplayan o devasa kubbenin bir hiçmişçesine kalkmasıyla, tüm esrarengizliğini masal kitabına hapsedermişçesine tarihe gömmesi oldukça hoşuma gitmişti. İşte Haven'da da bu doku vardı, her şeyin bir anda nihayete erip bir rüya misali sonlanmasını oldukça sevmiştim. Ayrıca bölüm için seçilen müziklerde bir o kadar hoştu. Zaten oldum olası dizinin müziklerini beğenmişimdir, dingin bir atmosfer sağlıyor.  

evet, evet, pek olmadı, Shuu-san. hatta olamadı.
(halbuki, kırmızı koltukta oturan bir çift
Mizuki ile Shinzuke çizmek vardı gönlümde.
denemiştim de ne yalan diyeyim. Mizuki'e
abanıp uyuklamış Shin'i çizmeyi. tam istediğim
gibi olamadı. sanki bu çok oldu da...)

Santa'ya mektuplarımdan bahsetmeden önce; birkaç hafta evvel yayınladıkları bir yazıyla (bir dakika bir mi demişim? üzerini karalamam lazım, çünkü bloglarına her girdiğim vakit yüzümü kocaman bir gülümseme kuşanıyor. sonuçta; samimi insanların, samimi sözleri olur derlermiş) beni mutlu eden Kore ile Dağınığa da çok teşekkür ederim. Harika insanlarsınız. Şu aralar Kore'nin paylaştığı nostalji serüvenine kapıldım doğrusu, bir ara geçmişe açılan pencereye bakmak isterseniz bloguna uğramanızı tavsiye ederim. Dağınık ise bambaşkadır benim için, yazdığı yorumlarla, yaptığı paylaşımlarla her daim mütebessim dağıtır olmuştur gönlüme. Eğer ki Dağınğa rastlayacak olursanız birlikte dağıtmaktan kaçınmayın, onunla konudan konuya geçmek bir o kadar eğlenceli vedeee Shuu! Arda kalan günlerde onun da düşünceleri ve yazdığı hikâyeler bir o kadar kıymetli olduğu kadar renk katmıştı anıma. Onun da hikâyeleri beni oldukça etkilemiştir, şimdi kendisinin tarzını hiçbir yazarınki ile kıyaslamam, çünkü Shu-san'ın kendine has oldukça sürükleyici olduğu kadar güzelde bir kalemi var. Biraz deniz kızı efsanesi aklıma gelir, güzellikleriyle denizcikleri okyanusun maviliği arasına götürürken deniz kızı, gözlerinin tanıklık ettiği ahsenlik karşısında farkında dahi olmaz denizci benliğinin maviliğin hükmüne kapılıp usulca içine çekilerek yitirdiğinin. İşte Shuu-san'ın da kalemi böyledir gözümde, tıpkı bir deniz kızı efsanesi gibi, satırlarının araladığı uçsuz serüvenin içine çekilirken vaktin gelip geçen vakti unuturum bazen, ama bu hoşuma gider. Çünkü iyi bir kitabın kapağını araladığım anki hissiyatla aynıdır. 

Santa'ya mektuplar diyordum; 
Bu yıl senden o kadar isteğim yok Santa. Zaten hiçbir vakitte abartılı insan olmadım. Tamam, bazen olmuş olabilirim, doğum günün de Krypton'luların gelmesini dileyen kız olarak bir yaşını aylar öncesi geride bırakıp uçuk dileklerle geceleyin gökyüzünü bir ihtimal diye bakmış, uçan uçağı bir an DC Comic sayfaları arasında ki dünyaya benzetmiş bulunabilirim.
  • Belki çocukluk ama, gökyüzüne baktığımda sağdan ikinci yıldızı gördüğüm vakit bir yıl daha aklıma Neverland gelmesini isterim. Yıldız deyip geçmemek hoşuma giderdi.
  • Başta dediğim gibi Stephen King'in Colorda Kid kitabını almayı.
  • Piyano çalmayı öğrenmeyi.
  • Yunanca'yı akıcı konuşmayı (çünkü ne ara İskeçe'deki akrabalara gitsek milletin Türkçe bildiği halde Yunanca konuşuyor olması kendimi Krypton'dan gelen Kal-el gibi hissettiriyor)
  • İyikilerimin keşkelerimden daha fazla olmasını
  • Ve bir yılı daha değer verdiğim herkesle geçirebilmeyi

isterdim.

Sanırım hepsi bu... 
Dilerim bu sene sizinde beklentileriniz  geriye mütebessimle anacağınız hatıralara vesile olur. Satırlarıma son vermeden evvel de Haven'ın anısına son günlerde takılı kaldığım Tom Day & MonsoonSiren'in parçası da şöyle kenarda dursun. ^^


30 Aralık 2015 Güncellemesi: İlk defa blogumda bir güncelleme yazısı yazıyorum, daha doğrusu yazmak istedim. Neden bu yazıya ekleme yaptığıma gelirsem; Dream'i bilir misiniz? Dream'i? Hani gözlerinizi kapattığınız vakit, yahut kapatmadığınız da bile zihniniz ucunda gölge oyunu oynayan tatlı hayalleri... Hah. İşte aynen öyle bir arkadaşım var, ve bu arkadaşım çok hoş bir etkinlik düzenlemiş. Açıkçası yeniden yeniden aynı şeyleri yazmak zorunda kalıp Santa'yı yormak istememden tekrardan yazmadım, o nedenle; bu yazının altına not düşesim geldi. Etkinliğimiz ise bir dilek zincirinden oluşuyor. Bunlardan biri kendi dileğimizi yazarken, zincire katılan arkadaşların dileklerinin de gerçekleşmesini gönülden istemek. Beni en çok mutlu eden bu oldu, çünkü herkesin gerçekleşmesini bekleyen hayalleri vardır, umarım Sevgili Dream'in ve bu yazıyı okuyan arkadaşlarında gerçek olur. Belki çok abartılı bir istek oldu benim ki lâkin dışarı adım attığımda çehresi samimi tebessümlerle kuşanmış bir kalabalık görmek güzel olurdu.
Santa'ya mektuplar;
☆ Bu arada Sevgili Dream'in dileği: tık.

Etkinliğe katılan olursa şayet buradan haberdar edip Santa'ya olan listesini gönderirse pek hoş olur. Çünkü liste ne kadar uzayacak merak ediyorum ve bunu görmek ayrı bir güzel olurdu. Aslında, birkaç arkadaşın yeni yıl konusunu okusam dahi habersiz başlıklarını koymak istemedim. Nitekim bazen dilekler kendine has bir liman olup çıkar ve o limana da izinsiz adım atıp deşifre etmek hoşuma gitmez. Bu sebeple dileyen not düşerse sevinirim. :)

46 yorum:

  1. AAAY BEN NELER GÖRÜYORUM <3 <3 Bu sanırım hikayemin ilk fanartı >w< Ya ama bu çok tatlı <3 Yani henüz Shin'in çizimini paylaşmadım ama ona o kadar yakın bir Shin çizmişsin ki. Harika olmuş bayıldım bayıldım!! <3
    Ayrıca böyle bahsederek beni utandırıyorsun Riv!! >///< Hikaye anlatımım hakkında böyle düşünmen beni gerçekten mutlu etti. Okurken kıpkırmızı oldum diyebilirim ehehe
    Şey bu arada... çok alakasız olacak ama sana özelden ulaşabileceğim bir yer var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook, yada twitter kullanmıyorum ne yazık ki Shuu-san. :/
      Ama hangouttan mail adresimi atarım. ^^ Ayrıca içten düşüncelerin için çok ama çok teşekür ederim ki. :3 Mizuki'nin çizimini yaptıktan sonra Shin'i de yapacağını söylediğinden beri aklımda, senin Shinzuke çizimin aklımda. Haylice merak ediyorum onu da. Bundan dolayıda doğrusu biraz da tereddüt ederek çizmiştim Shin'i, "acaba benzedi mi, Shuu-san ne der" diyerek ama görüşün ve yorumun beni ziyadesiyle mutlu etti. Biraz yanakları heidiye dönenin ben olduğumu dahi söyleyebilirim vede; sadece yazılarının bende hissettirdiğini kalemime kondurmaya çalıştım Shuu-san. Asıl senin hayal gücüne, ve gönlünden geçenlere sağlık, kaleminden çıkan değerli yazıları hep okumak nasip olur. ^^

      Sil
  2. Okuma şenlikleri çok hoşuma gitse de ben de gerçekleştiremiyorum malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yazık ki, ben de öyle Şenay. :/
      ama umarım bir gün yapabilirim(z). ^^

      Sil
  3. Yandaki anime çizimini sen mi yaptın? Çok beğendim. Resim çizme konusunda bir gram bile yeteneği olmayan biriyim. En beğenmemişsin ama bence başarılı bir çizim olmuş.

    Yeni yıldan beklentilerini böyle düşük tutman, onu da istiyorum bunu da istiyorum tarzı bir yazı yazmaman hoşuma gitti. bu kadar az ve güzel isteği de Noel Baba bir zahmet yerine getirsin :-) 2016'nın hepimiz için güzel bir yıl olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, çok değerli bir arkadaşımın yazdığı hikâyede ki karakterleri çizmeye çalışmıştım ve açıkçası yorumun tebessümü peşinden getirdi. açık sözlülüğün ve nazik düşüncen için çok teşekkür ederim Şule, beğenmene sevindim. :) ve umarım dediğin gibi herkes için güzel bir yıl olur. ^^

      Sil
  4. Riiiv, listeyi yapmak çok güzel de, onları kısıtlı sürede bitirmek zor :D Sanırım artık eskisi gibi okuyamıyorum, okuduklarımın bir kısmını bloga girmedim hala üşeniyorum :D Piyano çalmayı öğrenirsen, bir dinleyicin hazır. Piyanonun sesi nasıl bu kadar güzel olabilir? Bayılıyorum! Yunanca kelime bilgim endaksi ve kalimera'yla kısıtlı, Yabancı Damat sağ olsun bu kadar öğretebilmiş :D Son olarak, harika çizmişsin bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalispera salıncak. :D
      vallahi benim de yunanca muazzam diyemeyeceğim. yanımdakini turist rehberine çeviririm dürtükleyerek "ne dedi" dediğimden. eh, tamam 'bazı' şeyleri anlıyorum. o da çok klasik hal hatır sorma faslı. ve belli başlı şeyler.
      - pós eísai?
      + kala, efharistume. ki esis?
      - pos ta pas tora ola kala, River?
      + ta idia, ta idia. (aynı, aynı)
      gibi. öyle akıcı konuşamıyorum anlayacağın. cümle kurmak için şu kelimenin anlamı neydi diye uzun düşüncelere dalıp anımsamaya çalıştığımdan bazen karşımdaki ahaa yine daldı gibisinden bir bakış atıyor, sonra aniden konu değişiyor. öyle tuhaf bir atmosferin içinde buluyorum kendimi. o.o ayrıca aynen salıncak, birazda o nedenle kapıldım zaten piyano sevdasına. olur da hayatımda yer edindirebilirsem neden olmasın koyarım buraya da kaydı. :) vede güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ki, mutlu ettin beni. ^^

      Sil
  5. walla sen beğenmesende adamı bilmesem de ben çizimi çok sevdim kiii :) Ayrıca bahsettiğin arkadaşlardan Shu'yu tanımıyorum sanırım yalnızca. Onunla da senın vasıtanla kısa sürede tanışmayı umuyorum ama artık uyumam gerekicek bu arada unutmadan ne kadar bu aralar blogumu ve sızlerın blogunu aksatsamda yuzsuzlukle mimledim seni :) Umarım kabul edersin :)
    http://balinkokusu.blogspot.com.tr/2015/12/yeni-yldan-beklentilerim-mim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güne bu hoş mim ve yazıyla başlamak mutluluk verici. ^^
      bloggera girdiğim gibi ilk takip ettiğim kişilerin bloglarına uğrama alışkanlığım olduğundan blogunda mimlendiğimi görünce sevinmiştim. en kısa zamanda yapacağım bal, haberdar ettiğin ve güzel düşüncelerini esirgemediğin için sağolasın. adamı tanıdığını sanmam, zira çizim Shuu'nun hikâyelerinde geçen karakterlerden. hatta uzun saçlı (Mizuki) Shuu-san'ın hikâyesinde bir çizim vardı, karakteri temel alan. karakter dışına çıkmayayım diye onu örnek almıştım ki; eğer vakit bulup okursan, görürsün zaten Shuu-san çizimini. yanından geçmedi benimki. lâkin bu güzel düşüncelerin karşısında sevinmeden edemedim. Bal kadar tatlı yorumunu esirgemediğin için yeniden teşekkür ederim Bal. :)

      Sil
    2. ben gordugumu soyledım benzerlıgını bılemesemde cok begendım :) Çizim buyuk bı yetenek :) mim için teşekkür ederim ilgine :) büyük merakla beklıyorum yazını :) umarım guzel bır yıl olur hepımız için :)

      Sil
  6. Umarım tüm dileklerin gerçek olur River! İyi ki'lerin keşke'lerden fazla olması... Ne güzel bir dilek!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmukabele Alice-san. umarım senin ve herkes içinde güzel bir yıl olur. gönlünde yer alan dileklerin hayat bulması temennisiyle. ^^

      Sil
  7. Vay canına. Ne güzel çizmişsin. Bence istediğin gibi olmamış olabilir ama bize göre gayet olmuş. Ellerine sağlık. :) Ayrıca dileklerinin mütevazi oluşu gerçekten hoş ama aslında mütevazi olan onlar değil, sensin. Umarım ki, umduğundan daha güzel şeyler getirir sana bu yıl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umduğundan güzel şeyler... ne kadar da harika bir sözdür. umarım herkese getirir roromiya, yeni sene senin de yüzünü güldürür. içten sözlerin için teşekkür ederim. :)

      Sil
  8. Yaa ben senin blogunu takip etmiyormuşum, şuan yeni fark ettim çok utandım ve mahcubum River :C Çok özür dilerim :c Bu arada piyano çalmak şu hayattaki en çok istediğim şeylerden biri am aşu iki yıl içinde gerçekleştiremem maalesef :( Yunanca ise çok ilginç, hiç birini konuşurken görmediğim için yukarı yorumdaki diyaloğu okuyunca çok akıcı geldi :') Umarım bu yılın dilediğin gibi, gönlünce geçer. Bir de söylemeden geçemeyeceğim senin yazım dilini gerçekten çok beğeniyorum. Şiirsel bir dil kullanıyorsun. Çok hoş.. Çok çok hoş :'3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama güzel yorumlarınla yokluğunu hiç hissettirmiyorsun Atlantis'li. cheshire cat gibisin, ansızın ortaya çıkıp kocaman gülümsemeleri peşinden getiriyorsun. en çok senin bu yanını seviyorum. tamam aslında daha çok sevdiğim yanın var ama konudan sapmak istemiyorum. doğrusu ben de senin yazılarındaki samimiyetini seviyorum, bir hikâye yazmaya kalksan. *hep seni bilim-kurgu yazarı olarak düşlemişimdir nedense. doctor who'dan olsa gerek* ana karakter, yada ana karakterin yanındaki kişi şekerlik abidesi filan olurdu. tıpkı donna noble gibi! o kadının enerjisine de bayılıyordum da; bak konudan sapmayacağım demiştim saptım.
      konu sevdiğim diziler olunca biraz çenem düşüyor affola. vede teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. ^^

      Sil
  9. isteklerinin gerçekleşmesini dilerim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynısı senin için de geçerli, teşekkür ederim mavi. :)

      Sil
  10. RİİİVVV RİİİVV RİİİİVV!!!!!!!!
    Ne diyim ne diyim kii???
    Bu dağınıklıkta Riv'e hangi kelimeleri döksem diorum, arıyorum tarıyorum bulduklarım kesmiyor!
    Gizemli ve kocaman yürekli bloggerım benimmm :)))

    Hayır bir de yazıyı şaşıra şaşıra okumaktan! Sabah sabah full dikkat ve adrenalin yüklendim :D

    Önce bir şiir ve mikemmmel uyan ve derine sürükleyen o gifinle iç çektim..
    Sonra 'hah Rivcim yine derine salcak bizi' derken bir çizim mi gördüm ben??? Hemd e çizdim olmadı fln yazıyor, bir daha bir daha okudum! Vakitsizliğime kızdım! Senin derin bloğunu daha altını üstüne getirmemişim!!!!! Nasıl kaçırmışım??? Nasıl güzel bir kalem o :))) Maşallah arkadaşıma yaaa! Bi de gelmiş bize marifetli diyor :D biliyordummm biliyordummmmm!!! :D
    Ciciklemem lazım bloğunu!!! Bunu da ben 2016 listeme yazıyorummm!
    Sonra kitapla ilgili kısma geldim, liste başarısızlığında yine kendine sitemine gülüyordum ki o da ne??? BEN :D ahan da ben! O gülümseme kulaklara gitti yayıldı yayıldı suratı da dağıttım :D ahahahhaahha

    Hala gülerkene yazının devamını sevindirik okudum... O arkadaşa da gidelim bakalım :) Riv tavsiye etmişşşşş! Boş geçmek caiz değildir ;)))

    Sonra dilekler..

    Dil öğrenme için Memrise uygulaması var Riv! Alfabe farkı da var ya, bak işine yarar tavsiye ederim şiddetle :) bir ara rusçaya sarmıştık baya faydasını gördüm :)

    Piyano!!! Piyano ve klasik gitar sesini sürekli dinleyebilirim...
    Piyanoya da bulaştım ben :) ve diyorum ki 'niyetlenirsen kesinlikle yaparsın! Senin için çok kolay, yeter ki iste' :)))

    Haven dizisini nasıl kaçırmışım ben?? Çok merak ettim Riv! Ona da bakayım..
    Bir yazıyla yapılcaklar listemi kapkabarık yaptın Riv :D diyorum sana yorumların bile derin ve bir eser! Yazı yazınca direkt kayboluyoruz :))

    Kalemine, yüreğine sağlık arkadaşım :)))

    Öyle bir yorum yazdım ki.. Hem de telden! Kaybolursa ağlar hayata küserim hemen göndereyim :D
    Benim yorum senin yazıyla aynı alanı kaplayacak, kira alsan yeridir ahahhaha :D

    Güne güzel başlayacağım bugün çok keyifli olacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rivv!!
      Koreyle biz blog tasarım çekilişini kazanmışız bilio musunnnn!! :D

      Kesin senin şansına! Ben ilk defa bir çekiiliş kazanıyorum ve en istediğimi! ve tam senin yazının sonrasına denk gelmiş!! Kesin senin o güzel yüreğinin etkisi vardır!
      Krypton'u ararken nerelere ne derin sözler söylediysen nasıl etkilemişsin ağzına sağlık ;)))
      Benim şansımla olmaz bu! Yok yok ben çok şanssızım!!
      Aha!
      Ay bugün çok güzel!!! Sana da kocaman pozitiflik yolluorum yakala!
      Gülümsemen eksik olmasın :)

      Sil
    2. Ben daha çok gelip gitcem buraya kesin! :)

      Sil
    3. Ay yorum da hemen yayımlanıo!! :D ahhaa en sevdiğimmmm :)) talan ettim bloğunu :D

      Sil
    4. Daha müziği de dinlenedim! Bir parti de onu dinleyip gelcem! :D
      Senin şu yazılarını dizi şeklinde yayımla Riv bak hala atladığım yerler var hangi birine yetişeyim :D
      Profil resmini de sen mi çizdin yoksa de bana??

      Sil
    5. Sabah yaşadığın o adrenaline beni de ortak eden Dağınık! Bu gün ne güzel haberler alıyoruz, maşallah bize :)
      Dağınık! İlk defa bu kadar uzun yorum gördüm senden, Riv!in etkisi değil mi?
      Heee Riv! unuttum, o beşliğin üzerindeki gif senin çizimlerle mi oldu yoksa izlediklerinden mi ?
      Kalbi temiz Dağınık! müzik güzel, yorumu yazarken eşlik etti bana :)
      Senin yorum, benim yorum derken Riv!e ne iş çıktı hee :)

      Sil
    6. Ehe :D maşallah maşallah :D
      Fenomu taciz ettim Riv!!

      Önce 'kalk kalk Riv bizden bahsetmiş' dedim :D
      Sonra yine 'kalk çekiliş kazanmışız' dedim :D sabah sabah napcağını şaşırdı ajahahah :D
      Ben çok keyifliyim bugünnn :))
      Evet Riv'in etkisinden :)))) derine salıo beni hep!
      Dilim de şişmiş demek ahaha! Hale bak yayından öte yorum var, her yerdeyim :D
      Dağıttım yine :)

      Sil
    7. Bi de hemencik yayımlanıo, aşka gelio insan :D

      Sil
    8. aynen bir şaşkoloza döndüm :)
      Bende bende hemen gittim bir gazla döşedim post :)

      Sil
    9. aa tabii derim. kore'nin senin ve diğer arkadaşların bloglarını gezerken millet ne yetenekli diye iç geçiriyorum. mesela le yan; her gece yazdığı şiirler, dörtlükler? ilham perileri de bol olsun onun da, hatta daim olsun. zaten bol bol belli, öylesine güzel ki. Shuu-san'ın hikâyeleri, deep'in kalemi, senin tariflerin, dream'in sesi ve yazgıları, sonracıma kore'de el işine başlamış bak (bloguna birazdan koşacağım Kore haberin olsun) onu da daha yeni gördüm! aslında böyle uzun bir liste yapabilirim lâkin yapmayacağım, çünkü sayacağım isimler çok ve anlatmak istesem tek bir kelimede geçmek istemem. bende oluşturduğu hissleri derinlemesine bahsetmek isterim. zira her birine adanmış emek gözardı edilmeyecek kadar ayrı güzel. bahsettiğin uygulamayı yükledim. :)) henüz göz atmasam da bugün altını üstüne getiririm büyük ihtimal. çok sağolasın dağınık wonderwoman gibi yetişiyorsun. hatta wonderwoman'ımsın.
      bak... bak... piyanoya bulaştım diyorsun. :))) kendi besten var mı? olmasa da, şu an nasıl dinlemek için can atıyorum haberin var mı? neyse dedim şu vakit olmuştur. hem benim şansım değil o bir kere kiii, sizin güzel yüreğinizden yaaa. :) hem de peşi peşine ikinize birden çıkmış. bloglarınızın yenilenmiş halini merak etmedim desem öyle bir sallamış olurum ki, uzayda ki krypton'lulara ulaşır.

      ayrıca hoş geldin kore'm.
      yok gif benim elimden çıkmadı, keşke çıksa. harika bir animedir çünkü. kino no tabi adlı pek sevdiğim bir yapımdan. hem neşeniz daim olsun kore'm. hep böyle olsun. zaten böyle şensiniz. hiç solmasın sevinciniz. dağınığın yazısında okuyunca sevindim vallahi hani çifte bayram derler ya, sanırım çekilişin sonucuna bu tabiri uygun görsek yeri olacak. hem ne iş çıkması? aksine dağınık ile kore kaynatmış diye gülümseyerek okurken çay filan mı yapsaydım diye düşünüyorum. kendimi kapısı ansızın misafirlerle çalınmış ev sahibi gibi hissettim. ^^

      Sil
    10. hoş bulduk, ince ruhlu insan, tek kelime yetmezmiş, seni seni :)
      Amin Riv! hepimiz böyle neşeli olalım, şen olalım :)
      Ev sahibesi olarak ikramlarına hayır demeyiz biz de hahhaha, bir yeşil çay da bize lütfen :)

      Sil
    11. *çayı koyar.*
      o kenarda demelene dursun ben sizin zeytin limon hallerinizden bıkmam.
      hem yıl başını memlekette geçireceğini öğrendiğimde çok sevindim.
      ayy, kim bilir ne güzel kocaman bir sofra olur şimdi. ^^
      insanın değer verdikleriyle zaman geçirmesi gibisi yok.

      Sil
  11. Rİv! O girişteki dörtlük -pardon beşlik- ne öyle yaaa, hayranım sana, ilk fan benim, önceliğimi ver lütfen! :)
    Dünya döndükçe, zaman aktıkça yazsın Riv!, kim tutar!
    Dır dır ve sen hiç de değil!
    Kime niyet kime kısmet Riv!, olsun ne olacak ki, kitap kitaptır :)
    Senin ‘Haven’ postu hala aklımdadır, ilk tanıştığımız zamanlar okumuştum heheyt :)Kitabın büyüsü bozulmamış, seni tatmin etmiş Riv! ne güzel ;)
    Riv! alemsin yaaa, bizi de unutmamışsın, çok sevindim ki, mutlu ettin bizleri, Dağınık ve bana şans getirdin heee, çekilişi kazanmışız hem de ikimiz, şaka gibi dimi :)
    Nostalji serüveni güzel oluyor – benim için en azından - Bazen geriye dönüp bakınca fark edemediğin detaylar farklı yerlere sürüklüyor, daha da mana kazandırıyor, tekrar tekrar o heyecanı yaşamak hoşuma gidiyor, ee benim gibilere aynı hissiyatı yaşatmak için de geri duramıyorum, paylaşıyorum, heyecanıma ortak edeyim diye bir şeyler dürtüklüyor sanki :)
    Dağınık, adı üstünde gerçekten, ruh ikizim, efsane hatun, iyi ki bir araya gelmişiz… Dağınık! Riv! Dream! seviyorum sizleri tabii Le Yan! onu da unutmam ki, yeriniz ayrıdır bende hahahahaaaa
    Shuu’yu çok merak ettim ki! Gidicem ziyarete tez vakit :) -memleketteyim de bloglar arası gezme turlarım çok yoğun olmuyor şu aralar- Sen olmadı desen de ben çizimini çok beğendim, kalemi , çizimi güzel Riv! duyrulur, yeter bu kadar mutevazi olma artık :)
    Ay Kal-el’im benim…. İsteklerin gerçekleşir inşallah yaaa, şu kitabı ben alayım sana kıyamam Colordo Kid’i :) Herkesin gönlünde olanlar hayırlısı ile yerine gelsin diyorum bende! Bu yıl iyi geçecek galiba ^^ ilk defa çekiliş kazandık, habercisi olsun diye umut ediyorum :) Bu arada yorumuTom Day& MonsoonSiren eşliğinde yazdım ki ;) Öpüldün Riv!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam çok da kaynaşmayın kıskanırım ben anaha ;D
      Fenommmm!! :) evet ben de hepinizi pek ama pek seviyorummmm!! İyi ki bir araya gelmişiz cidden :)
      Bloğumun canları, değerlileri, vefalıları :)))
      Fenom cidden bak Riv yazdı kazandık çekilişi :D
      Nasıl derin nasıl derin benim ajanım :))) Riv 007 ;D ahahha

      Riv! Hangout'tan yazsana bana :)
      Daginikanne@gmail.com :)

      Sil
    2. He yaa gruba ekleyelim hemen Dağınık! Riv!'in finalleri var diye es geçiyordum ben ama aklımdaydı yani, lütfeeeen :)

      Sil
    3. Evet! Benim de aklımdaydı... Geldi artık sanırım gelsin bize bi sorguya çekelim onu ahahah :D
      Uyanınca maili kitlencek yorumlardan :D
      Korem çok konuşuosun yaaa kitledin kızın sayfasını hahah ;D

      Sil
    4. Dimi yaa huyum kurusun!
      Edi büdü veya limon zeytin olduk he Dağınık, bizden ala fırlama olmaz ki, Riv! de seyretsin bizim halleri :)

      Sil
    5. diyorum ya sizin güzel gönlünüzden ötürü diye, benim yazı yalnız tesadüf olmuş. ^^
      şimdi gidip çekilişi düzenleyen arkadaşın bloguna göz atacağım zaten. ahaha merak ettim şablonun resmi filan mı diye. hem senin yazın unutulmaz kore, ebrar'ın fotoğraf etkinliğinde düzenlediği manzara resminin altına yazdığın yazı aklımdadır. konu madem yazılara geldi ondan da bahsetmemek olmaz. aklıma estikçe açıp tekrar okuyorum biliyor musun? :3 mütevazilik değildi ama, olmamam kore. gerçi olmadığım bir şeyi nasıl yapamayacağım da muamma ya. tamam absürt bir laf oldu kabul onu da geçtim konu epey dağıldı. sanırım dağınığın etkisi olsa gerek. :))
      sorgu dedin de, burada 007 ben miyim yoksa sen misin dağınık hıı? sorarım. :D

      Sil
    6. Riv 007 yazmıştı sanırsam, Dağınık dağıtıyor ortalığı :)
      Çok teşekkür ederim Riv! bilmezdim, cevval yansıma zuhur etti etkisini :)

      Sil
    7. Ajan Riv007 sensin Riv :) yayınımda yazmıştım ya gizemli blogger ;)
      Ahahaah!
      Fenom! Limon-Zeytin, Edi-Büdü harika :D
      Limon-Zeytin daha cici sanki :) hadi seçelim :)

      Sil
    8. Ben de hepinizi çok çok seviyorum her zaman iyi ki bu blogu açtım ve sizinle tanıştım diyorum :) Bu arada benim kocaa bir listem vardı zaten sevgili Riv'cim de yazısında paylaşmış kocaman kocaman teşekkürler. Ben de tüm kalbimle sizin dileklerinizin kabul olmasını diliyorum. bir de sıradaki blog tasarım çekilişi bana çıksın hehehe (çok kıskanmış blogger tribi)

      Sil
    9. Hadi inşallah Dream! ya sana ya Riv!e :)

      Sil
    10. Bu arada Dream!, Dağınık! senin blog tasarımına bayılıyor sürekli dilinde Dream'in tasarımı gibi falan filan yani :)

      Sil
    11. :D Çokk sevindim beğendiğine, biraz kararsızım siyah arka planda çünkü ama beyazı denedim cık bana uymadı :D Merakla bekliyorum tasarımı.

      Sil
    12. Dream çok duygusal girmişsin nasıl laf atayım nasıl uğraşayım bilemedim :)
      Darısı size inş! Senin o sağda solda gezinen figürlere bayılıyorum :) Öyle bir şeyler istedim ama olmadı. Kısmet, sonra belki :)

      Sil
  12. Yeni yılda umarım her şey istediğin gibi olur Riv.. :)
    Kitap Şenliği iyiymiş, belki katılırım ama ben de listeye sadık kalamam çoğu zaman senin gibi..
    Piyanoyu ben de isterdim ya böyle hissederek çalmayı, bizi de haberdar et :)
    Bu arada mutlu yıllar herkese! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah değil mi? hissederek çalmak...
      ben de işte bunu istiyorum. umarım da olur.
      şayet düşlediğim gibi geçerse yeni sene haberdar ederim elbet.
      olmazsa da haberdar ederim. sonuçta zaman uzun.
      insan yarının karşısına ne çıkaracağını bilmez. işin güzel yanı da bu ya aslında.
      sanki sürpriz parti gibi gelir yarınlar bana. :)
      vede güzel dileklerin için çok sağolasın ebrar, ne kadar harika demişsin herkse diye. ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz