Ana Sayfa Kalemimden Animeler Kitaplar Mangalar Filmler Diziler Mimler

1 Ocak 2017 Pazar

Riv'in Sessiz Çekilişinin Sonucu


İnanılmazdı~ 
En çok keyif alarak geçirdiğim yıl başlarından bir tanesi oldu! Üzerinden dakika hesabı geçmiştir, hatta ben şu yazıyı bitirene kadar kaplumbağlığımdan yarım saati bulacak kesin ama gerçekten beni çok ama çok mutlu eden bir zaman dilimi oldu! Ailemle yılbaşını geçirmek istediğimi söylemiştim 2017'ye doğru olan mimde ve gönlümden geçen biçimde de bu sene son buldu. Fazla büyük değildi, görkemli hiç değildi öyle ki sıradan günlerden kopma bir sahneden farksızdı, yinede büyük bir özelliği vardı. Berbat geçen koca bir yılın sonunda beni ziyadesiyle mutlu eden film keyfi. Babamın 2007 senesi olan August Rush'ı (Kalbini Dinle) filmini açmasıyla bitirdim yılı. Filmin sonlarına doğru dışarıdan gelen havai fişek sesleriyle beraber camdan, atılan havai fişekleri seyrettik. Bir an animelerden çıkma karnaval sahnelerinden birini yaşıyormuş gibi hissetsem de bu düşünce aklımdan uçup gitti. Kesinlikle keyifliydi. umarım bu sene herkes için mutluluk verici olur.

Bu arada; geçen sene yaptığım çekilişi anımsayan olmuştur, o an yılbaşı zamanı bir çekiliş daha yapmayı planladığımdan söz ederek diğer çekilişimden farklı yapacağımı açıklamıştım. Farklılığına değinirsem, evvelki gibi resim koymadım çünkü çıkan arkadaşıma has birşey almak istiyordum. Tıpkı kura ile yaptığımız yeni yıl çekilişlerinde olduğu gibi, o arkadaşımı düşünerek bir şey seçmek istiyordum. Ve yarında bunu yapacağım, benim için keyifli bir alışveriş olacağından şüphem yok. 
Geçenlerde de Aralık ayından itibaren yorum yapan herkesi kattığımı belirtmiştim. (lütfen geçen sene espirisi yapmayın, bugün altı kere bunu işittim) Kattım da; 84 arkadaşımın katıldığı çekilişin sonucu.


Kazanan arkadaşım Şule oldu. Kendisini tebrik ederim.
stjerne.lys@windowslive.com
adresinden yahut hangouttan bana ulaşabilir.

Bu arada ben bu çekilişleri aktif olarak devam ettireceğim, lakin bir tutam farklılıkla. Myanimelist'de challenge'lara katıldığımdan söz etmiştim, o challenge'ları myanimelist'ten devam ettirmek yerine bloğa taşımayı hedefliyorum. Böylelikle anime ve manga seven başka blogger arkadaşlarımla da tanışma fırsatı yakalayacağımı, hem de burada da okuduğum, izlediğim ortak olup, yahut olmayan yapımlar hakkında konuşacağım dostlar edineceğim görüşündeyim. Challenge sonucu çıkan arkadaşıma sevdiği bir mangayı İngilizce veya Türkçe (arzu ettiği dile göre) yollayacağım. Şu an kategorileri belirtmediğim gibi ne aralıkla devam edeceğini de düşünmedim. Sadece önümüzde ki yıla kadar sürdürmeyi düşünüyorum bu etkinliği. Ayarladığım gibi bununla ilgili ayrı bir yazı yazacağım. Katılmak isteyen oradan bakabilir. 


Son olarak; küçükken yeni yılını kutlamak için telefon açtığımızda halamın telefonu kapatmadan evvel söylediği gibi;
eftychisméno to néo étos.
(yeni yılınız kutlu olsun)
Pekâlâ sonuna chióni gibi bir türlü telaffuz edemediğim bir şey de diyordu ama o biz onu es geçelim. Hala, yeğen arasında ki ilişkide saklı kalsın.

gifler tumblrdan alıntıdır.

11 yorum:

  1. Yeni yılını kutluyorum River:) Çok hızlısın. :)
    Bundan önceki yazına yorum/soru yazma fırsati bulamamıştım. Myanimelist le ilgili öğrenmem gereken şeyler vardı. Yazacağım oraya... Challenge fikrini sevdim. :)
    Görüsmek uzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zülal.
      Senin de kutlu olsun, hoş bir yıl geçirmen dileğiyle. :)
      Vede elbette. Yanıt vereceğim bir şeyse memnuniyetle yardımcı olurum.

      Sil
  2. Yeni yılını kutluyorum River:) Çok hızlısın. :)
    Bundan önceki yazına yorum/soru yazma fırsati bulamamıştım. Myanimelist le ilgili öğrenmem gereken şeyler vardı. Yazacağım oraya... Challenge fikrini sevdim. :)
    Görüsmek uzere...

    YanıtlaSil
  3. Yeni yılın ilk sürprizini yaşattın bana. Çekiliş yapacağından haberim yoktu. Güzel bir sürpriz oldu. Çok teşekkür ederim. Milli piyangodan bir şey çıkmadığını öğrendiğim anda moralimi düzelttin :-)

    Benim çekilişimi de sen kazanırmışsın, millet şike var diye isyan eder :-)

    Maili atıyorum hemen. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim bu sene seni mutlu edecek nice sürprizlerle karşılaşırsın Şule. ^^
      Piyango biletin için üzüldüm. Ben de bu sene öylesine alacaktım, daha sonra unuttu verdim.
      Hatta arkadaşla bir alırız diye anlaşmıştık, (farklı şehirlerde oturuduğumuz halde sık, sık etkinlik yapmaya çalışırız. aynı kitabı okumak, filme gitmek gibi. bir gün kararlaştırır, o günü aynı faaliyeti yaparak geçiririz ortak noktalarımız fazla olduğundan.) fakat benim bilet almayı unutmamla daha yılın başında bu geleneğimiz bozuldu gibi bu yıl. :3

      Sil
  4. Riv'in kendi gibi çekilişleri de mütevazi :') Böyle yorum yapanlara göre çekiliş yapma fikri gittikçe kafama yatıyor benim de.

    Myanimelisti kullanmak istiyorum ama tanıdığım kişi sayısı 0 olduğu için kullanamıyorum. Tabii bir de anime izlemeyi bayağı azaltmış olmam var... Challengeları buraya taşırsan seve seve katılırıım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de myanimelist'e kayıt olurken tereddüt etmiştim, çünkü çevremde anime seyreden olsada siteyi kullanan arkadaşım yoktu. Fakat bayağı hoş bir site, izlediğim seriler hakkında istatiksel tablo sunarken, hem de seyrettiklerim listesinde yer alan yapımlardan bir tanesi eğer yeni sezon, OVA vb. bölüm çıkarttığı an direk olarak haberdar ediyor. Ayrıca forumu da oldukça geniş, mevcut olan çeşitli kulüplerde kimi anlar yarışmalarla, kulüp aktiviteleri oluyor. -tabii benim şu vakte kadar gördüklerim sadece Amerika ile sınırlıydı. Bir TARDIS'im olsaydı büyük ihtimal, 'evet, Amerika'dayım' diye katılmıştım o an.-
      O vakit bu yıl birlikte bol, bol seri izlemek dileğiyle Rin-chan~ ^^

      Sil
  5. Birdahaki çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin, Yazar. Yeni simalar görünce mutlu oluyorum. ^^
      Düzenlemeyi ayarladığım gibi challenge'ı başlatmayı hedefliyorum ben de. :)

      Sil
  6. Yeni yılın kutlu olsun River. Çekiliş sahibi Şule'yi tebrik ederim, seninle de yeni yılda daha bir sürü challenge yapmayı dilerim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Miya-san. Şu vakte kadar senin kadar azimli olup 'ganbatte riv!' deyip hepsini tamamlayamasam da, -şu anime harici. onda da şaşkınım.- bir ucundan tutup, birkaç gün de olsa denediklerim hakikatten büyük farklılık katmıştı, dahası oldukça eğlenceliydi. Ayrıca çok teşekkür ederim ki, bol gülümsemeli bir yıl geçirmeni dilerim. ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz